Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Županija osigurala 130 tisuća kuna za izgradnju parkirališta pored OŠ Kula Norinska

Objavljeno prije

Shodno Javnom pozivu za prijavu projekata za financiranje izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture, Dubrovačko-neretvanska županija je Općini Kula Norinska odobrila iznos od 130.000, 00 kn.

Sredstva su namijenjena za projekt Izgradnja parkinga pored OŠ Kula Norinska.

Nastavak je ovo odlične suradnje s Dubrovačko-neretvanskom županijom, a Općina Kula Norinska zahvaljuje županu Nikoli Dobroslaviću što ih prati u svim njihovim projektima.

FOTOGALERIJA

Nadbiskup Marin Barišić predvodio središnju misu župne svetkovine u crkvi sv. Nikole biskupa i slavlje 50. obljetnice župe

Objavljeno prije

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić je danas, na blagdan sv. Nikole, predvodio središnju misu župne svetkovine u crkvi sv. Nikole biskupa u Metkoviću gdje je ujedno i slavlje 50. obljetnice župe.

Slavlje je počelo u 10 sati obredom unošenja relikvije i blagoslovom relikvijara sv. Nikole biskupa, a potom je uslijedila procesija i misa koju je animirao mješoviti župni zbor s mandolinama.

Nakon misnog slavlja podjeljeni su darovi djeci od 1. do 8. razreda. Večernja misa je u 18 sati te podjela darova djeci do 1. razreda.

 

Fotografije: Foto-studio Veraja

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije