Ostanimo u kontaktu

PROJEKTI I PROBLEMI DOLINE NERETVE

Župan Nikola Dobroslavić održao radni sastanak s neretvanskim načelnicima i gradonačelnicima

Objavljeno prije

0805_župan (1)

Danas su, u galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković, župan Nikola Dobroslavić i njegovi zamjenici Žaklina Marević i Joško Cebalo održali radni sastanak s gradonačelnicima Metkovića, Opuzena i Ploča, te načelnicima općina Kula Norinska, Otrići, Slivno i Zažablje.

Župan Nikola Dobroslavić rekao je da se na sastanku razgovaralo o projektima i problemima jedinica lokalne samouprave u dolini Neretve, kao i o izvorištu Doljani za koje kaže da se već nazire rješenje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Održali smo vrlo sadržajan sastanak na kojem smo detektirali koji su projekti važni za dolinu Neretve i koji su problemi koje jedinice lokalne samouprave imaju u provođenju svojih projekata. Spomenuli smo projekt vodoopskrbe Metkovića iz Doljana o čemu smo jučer imali sastanak u Stonu. Nazire se već rješenje, ali trebat će dosta truda da se to i finalizira. Govorili smo o projetkima koje županija radi u dolini Neretve, projektu cekuma za agrume, projektu navodnjavanja donje Neretve, inkubatora za poduzetnike u Pločama i mogućeg inkubatora u Metkoviću, govorili smo o izmjenama prostornog plana koji će se dogoditi vrlo skoro, a koji bi činio neke pomake u korist jedinica lokalne samouprave iz doline Neretve – rekao je župan Dobroslavić.

Župan je rekao i da je županiji Neretva veoma važna zbog poljoprivrede, Luke Ploče i svih drugih djelatnosti koje se u dolini Neretve odvijaju. Rekao je i da jedinice lokalne samouprave vrijedno rade i da vjerujee da županija ostvariti sve svoje ciljeve i osigurati sugrađanima kvalitetan život i mladima zaposlenje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije