Ostanimo u kontaktu

DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Župan Dobroslavić u Metkoviću predstavio županijske projekte u dolini Neretve

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić koji se na predstojećim lokalnim izborima kandidira za još jedan mandat, jutros je sa suradnicima boravio u Metkoviću gdje je pružio podršku aktualnom gradonačelniku te kandidatu HDZ-a za novi mandat Daliboru Milanu.

Dobroslavić je boravak u Metkoviću iskoristio za druženje s građanima te je na info pultu predstavio županijske projekte u dolini Neretve.

– Kolega Milan, ja te naša stranka idemo po novo povjerenje birača na predstojećim izborima. Iza sebe imamo kvalitetan mandat s puno provedenih projekata te dobrih odnosom sa sugrađanima. U dolini Neretve, suradnjom smo realizirali važan projekt Dnevne bolnice u Metkoviću, kreće projekt navodnjavanja, veliki projekt zaštite doline Neretve od zaslanjenja, Centar za mediteranske kulture, radit ćemo Poduzetnički inkubator u Metkoviću, Srednju glazbenu školu Metković, spoj Metkovića na autocestu, itd. To su sve projekti koji su važni za Metković, dolinu Neretve, ali i za cijelu županiju. Također, to su projekti koje radimo zajednički na razini Grada i Županije. Sve smo napravili da ne iznevjerimo povjerenje koje smo dobili na prošlim izborima. Predano smo radili. Ne možemo sami sebe ocjenjivati, ali vjerujem da ćemo dobiti povjerenje za još jedan mandat, kazao je župan Dobroslavić.

Uz župana su u Metković stigli njegov zamjenik Joško Cebalo te saborski zastupnik Branko Bačić.

KOMIN PRVAK NERETVE

Gusari Komin imaju novu pobjedničku himnu

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari Komin ima novu pobjedničku himnu.

Tekst za pjesmu napisao je Željko Vlahović, glazbu uz Željka Vlahovića potpisuje Domagoj Dominiković, a aranžman, uz također Vlahovića i Jašar Murtezani.

Izvođač je Romeo Krželj Rocky, dok refren pjevaju Željko Vlahović, Domagoj Dominiković i Jašar Murtezan

Video produkcija potpisuje Mateo Vlatković, Studio Idearium.

Donosimo video spot.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije