Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Dobroslavić i zamjenik Cebalo primili zapovjednike vatrogasnih postrojbi ususret blagdanu sv. Florijana

Objavljeno prije

Ususret blagdanu sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca, župan Nikola Dobroslavić i zamjenik Joško Cebalo primili su zapovjednike dijela vatrogasnih postrojbi s područja županije.
Župan Dobroslavić ovom prilikom čestitao im je njihov dan i blagdan njihovog nebeskog zaštitnika.

”Htjeli smo vas vidjeti kako bi s vama razgovarali o temama koje su važne za vatrogastvo, a koje je za Dubrovačko-neretvansku županiju od iznimne važnosti. Pratimo vas koliko maksimalno možemo. Putem EU projekata smo nabavili raznu opremu, nabavili smo nedavno i vatrogasni brod, uskoro će stići i onaj naručen od strane Grada Dubrovnika. U vatrogastvo treba konstantno ulagati, ali mislim da to kod nas dobro funkcionira”, rekao je župan Dobroslavić.

Predstavnici Vatrogasnih postrojbi izvjestili su kako su trenutno u fazi ekipiranja sezonskih vatrogasaca u čemu im problem predstavlja turizam odnosno više plaće u turističkom sektoru.
Zahvalili su se Županiji na kontinuiranoj podršci i svim ulaganjima tijekom godina.

Zamjenik Cebalo ovom je prilikom istaknuo kako je Županija pokrenula proceduru za nabavku morskih brana koje se koriste u slučajevima onečišćenja na moru.
”Riječ je o otprilike dužini jednog kilometra, a te brane će biti međusobno spojive i koristit će se naravno po potrebi u akvatoriju cijele županije”, rekao je on.

Izvor: edubrovnik.org

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije