Ostanimo u kontaktu

30. obljetnice od osnutka postrojbe

Župan Dobroslavić i zamjenik Cebalo na obilježavanju 30. obljetnice osnutka Specijalne jedinice policije GROF

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sudjelovali su u srijedu u obilježavanju 30. obljetnice od osnutka postrojbe Specijalne jedinice policije GROF

Župan Dobroslavić nazočio je u Platu u bazi IJP središnjem programu te tom prigodom istaknuo kako su Grofovi dali ogroman doprinos u obrani naše županije.

”Ova jedinica je ponos Dubrovačko-neretvanske županije te je uz ostale postojbe koje su sudjelovale u obrani u Domovinskom ratu dala ogromni doprinos obrani naše županije i RH. Nažalost najhrabrije i najbolje uvijek prate žrtve i njima se klanjamo, posebno poginulim pripadnicima ove postrojbe. Da nije ovakvih postrojbi i želje cijelog hrvatskjog naroda za slobodom i samostalnosti naše države ne bismo danas imali Hrvatsku. To ćemo uvijek pamtiti i naše vrijednosti temeljit ćemo na vrednotama iz Domovinskog rata.  Mi to u Dubrovačko-neretvanskoj županiji radimo sve ove godine i nikada se nećemo umoriti”, rekao je župan Dobroslavić koji je ovom prilikom preuzeo i plaketu u znak zahvalnosti za pomoć i doprinos Dubrovačko-neretvanske županije udruzi SJP GROF.

Uoči prigodnog programa u Platu, na dubrovačkom gradskom groblju Boninovo položeni su vijenci za sve stradale branitelje i civile u Domovinskom ratu. Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa zamjenikom Joškom Cebalom.

KOMIN PRVAK NERETVE

Gusari Komin imaju novu pobjedničku himnu

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari Komin ima novu pobjedničku himnu.

Tekst za pjesmu napisao je Željko Vlahović, glazbu uz Željka Vlahovića potpisuje Domagoj Dominiković, a aranžman, uz također Vlahovića i Jašar Murtezani.

Izvođač je Romeo Krželj Rocky, dok refren pjevaju Željko Vlahović, Domagoj Dominiković i Jašar Murtezan

Video produkcija potpisuje Mateo Vlatković, Studio Idearium.

Donosimo video spot.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije