SOCIALDEMOKRATI

Zrinka Šušnjar izabrana za predsjednicu foruma žena

Na izbornoj konvenciji Socijaldemokratskog foruma žena, Zrinka Šušnjar izabrana je za predsjednicu foruma

Objavljeno 22. veljače 2014. u kategorijama: Metković, News.

DSC_0001

Na jučer održanoj izbornoj konvenciji Socijaldemokratskog foruma žena, Zrinka Šušnjar izabrana je za predsjednicu, a Zdravka Barišić za potpredsjednicu.

Osnovan 2006 godine, SDFŽ Metković je inicirao ili sudjelovao u niz akcija. Za istaknuti su one vezane za zdravlje poput prikupljanja uzoraka za bazu matičnih stanica za Zakladu Ana Rukavina ili dovođenje mobilnog mamografa za preventivni pregled sugrađanki. Novo vodstvo SDFŽ Metković, u skladu s programom na nacionalnoj razini svojim, prvenstveno sugrađankama, ponudit će niz programa i savjetovanja za socijalno i ekonomsko osnaživanje žena. Svojom mrežom kontakata svim zainteresiranima će pomoći u pisanju životopisa i molbe za posao kao i pronalaženju najkvalitetnije osobe za pisanje poslovnog plana postojećim poduzetnicama. Bez obzira na političko opredjeljenje na e-mail adresi sdforumzena.metković@gmail.com svi zainteresirani će dobiti potrebne i točne informacije kao i osobni kontakt. Forum planira i provoditi akcije za kupnju linearnog akceleratora za jednokratno ozračivanje nakon operacije raka dojke koji bi zamijenio dugotrajnu kemoterapiju!

Shvaćamo da je u ova doba pesimizma potrebno širiti dobre vijesti, te ćemo stoga biti na raspolaganju svim ljudima dobre volje, ističu iz SD foruma žena.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari