Ostanimo u kontaktu

PRUŽITE LJETU JOŠ JEDNU ŠANSU

Žoga Beach Bar poziva na ”SAFE DANCE 2” cjelodnevni party s pet DJ-a

Objavljeno prije

Vrućine ne odustaju, kao ni dobra zabava u Žoga Beach Baru. Ovog puta, povodom “SAFE DANCE 2”, u goste im dolazi 5 DJ-eva koji jedva čekaju da vas sve rasplešu.

Dobra zabava je zagarantirana, a tu je još nagradna igra i brojne aktivnosti koje će vas dodatno zabaviti te neizostavni ugođaj pomno osmišljen za relaksaciju duše i tijela.

– Dođite da zajedničkim plesom na sigurnoj distanci prizovemo još sunčanih i toplih dana u ovoj godini, pozivaju iz Žoga Beach Bara.

Pružite ljetu još jednu šansu, nastupaju: SIX BEATS, INDIRA MUJKANOVIĆ, DJ KAZUMI, RYO, DARKO MAYERSKI-MAYER

Ulaz je besplatan! Stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u prekrasnim i jedinstvenim loungevima na brojeve mobitela +387 63 409 250 / 063 531 431, ili putem Facebook stranice ‘Žoga Beach Bar’ i Instagram profila ‘Žoga Beach Bar’.

Za one koji ne znaju kako doći do ove oaze na Trebižatu, to mogu saznati jednim klikom na Google maps koji će vas odvesti najbližom rutom. Vidimo se!

POZIV 'ZAŽELI - PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA II'

Udruga Dobra nastavlja s projektom ‘Ja iz ove zemlje ne idem’

Objavljeno prije

U Zadru 17. rujna održalo se svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ za koje su potpisani i uručeni ugovori ukupne vrijednosti 12,1 milijuna kuna, te će se kroz provođenje projekta zaposlit ukupno 131 žena koje će pružati uslugu potpore i podrške za 786 starijih i/ili nemoćnih osoba u sljedećih godinu dana.

Jedan od potpisnika ugovora bila je i udruga DOBRA iz Metkovića. Na dodjeli su iz Metkovića sudjelovali predstavnici Udruge DOBRA, čiji je projekt „Ja iz ove zemlje ne idem! br.2“ ugovoren u iznosu od  1.389.900,00 kn.  Projekt će se realizirati na području općina Pojezerje, Slivno, Zažablje i grada Metkovića u narednih 14 mjeseci, te je nastavak na prethodni projekt „Ja iz ove zemlje ne idem!“, koji se provodio prethodnih 30 mjeseci.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – podružnica Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Općina Pojezerje. Projekt „Ja iz ove zemlje ne idem! br. 2“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije