Ostanimo u kontaktu

BISTE LI POLOŽILI?

Znate li ga riješiti: HAK objavio online test o poznavanju prometnih propisa

Objavljeno prije

Test ima 10 pitanja, a ispitanici imaju pet minuta da na njih odgovore. Test je položen ako se skupi 90 posto bodova.

Kolika je najveća dopuštena brzina kretanja vozila na cesti namijenjenoj isključivo za promet motornih vozila? Koja svjetla na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena?, neka su od pitanja na online testu koje je na svojim stranicama objavio HAK.

Test o poznavanju prometnih propisa sastoji se od deset pitanja, a ispitanici imaju pet minuta da odgovore na sva pitanja. Ukupan broj bodova je 40.

„Test je položen ako je ostvareno najmanje 90 posto bodova (36) od ukupnog broja bodova, pod uvjetom da je točno odgovoreno na pitanja koja se odnose na pravila propuštanja vozila na raskrižju, kažu u HAK-u i dodaju i da i oni koji nisu zadovoljni rezultatima, imaju priliku popraviti prometni gradivo. Test je anoniman, a rezultati se nigdje ne bilježe.

Test možete riješiti ovdje.

Izvor: dnevnik.hr

OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE ZAŽABLJE

Općina Zažablje financira bilježnice, likovne mape i zbirke zadataka za sve učenike

Objavljeno prije

Budući da ove godine Vlada RH financira nabavku udžbenika, a Dubrovačko-neretvanska županija radnih bilježnica za učenike osnovnih škola, Općinsko vijeće općine Zažablje je donijelo odluku o nabavi bilježnica, likovnih mapa i zbirki zadataka za sve učenike Područnih škola Bijeli Vir i Mlinište.

Također naše učenike će početkom nastavne godine dočekati i pokloni u vidu školskog pribora, kako bi njihovim roditeljima uvelike olakšali početak nove školske godine, – putem društvene mreže  objavila je načelnica Maja Vrnoga.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije