Ostanimo u kontaktu

BRUNO ŠIMLEŠA NAPUNIO GRADSKU KNJIŽNICU

Život je umjetnost vlastitog doživljaja, treba ga živjeti kao pozitivnu igru, a ne poigravati se s njime

Objavljeno prije

Bruno Šimleša u Gradskoj knjižnici

Sociolog, književnik i voditelj Bruno Šimleša danas se u prepunoj Gradskoj knjižnici družio se Metkovcima i prepričao u kratko razloge, emocije, ljubav i strast za pisanjem knjiga. Predstavio je svoju osmu knjigu Umjetnost života koja je izašla u Nakladi Ljevak i koja je naišla na jedan lijep odaziv kod čitatelja. Knjiga govori o psihologiji svakodnevnog života. Predstavlja život dao umjetnost vlastitog doživljaja. Govori o dragocjenosti ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. U kratko, svatko je svoj kreator vlastitog života, a život treba doživljavati kao pozitivnu igru, a ne dopustiti sebi poigravanje njime.

Šimleša je široj javnosti postao poznat uređujući i vodeći televizijsku emisiju na HRT2, Dobar dan, svaki dan. Rođen je 1979. godine, oženjen je i otac curice, koja ga je i nadahnula za pisanje predstavljene knjige.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije