Ostanimo u kontaktu

SHOWBIZZ

Zgodna Metkovka nova estradna senzacija

Objavljeno prije

ana-bebic

Pjevačica Ana Bebić, koja će uskoro proslaviti 28. rođendan, prije nekoliko godina nakon ‘Operacije Trijumf’ se zbog svoje ljubavi, glazbenog kompozitora Filipa Miletića preselila u Beograd.

“Moram priznati da su mi dani u Srbiji prilično ispunjeni učenjem, treninzima i glazbom. Trenutačno sam na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije, uvijek moraš imati i plan B”, kaže Ana kroz smijeh.

Kad ne uči i ne vježba, s Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem priprema nove projekte. “Baš ovih dana završavamo jako zaraznu pjesmu koju ni ja još uvijek ne mogu izbiti iz glave”, priča Ana s oduševljenjem.

Iako u Beogradu ima mnoštvo obveza, pjevačica često dolazi u rodni Metković. “U Srbiji najviše volim moje divne prijatelje koje sam za ovo dugo vrijeme stekla i srdačnost ljudi koji su me bez pitanja prihvatili. Ipak, rodni Metković mi puno nedostaje, jednostavno vam nedostaju one poznate ulice, a ponajviše divni ljudi, obitelj i prijatelji. Tako da čim imam priliku, ja uzmem kofer u ruke i doma na odmor”, otkriva Ana.

Prenosi: Jutarnji.hr

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije