OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Ženska ekipa ŠŠ Gusar prva na županijskom natjecanju u krosu

Objavljeno 10. studenoga 2018. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, News.

SS Gusar z

Jučer je u Dubrovniku, na stadionu Lapad održano Županijsko natjecanje školskih sportskih klubova osnovnih škola u krosu za dječake i djevojčice u kategoriji 7. i  8. razreda. I ove godine odličan rezultat ostvarila je ženska kros ekipa OŠ Don Mihovila Pavlinovića – ŠŠ Gusar, pod vodstvom nastavnika Nina Šešelja. U konkurenciji 10 škola opravdala je ulogu favorita natjecanja i uvjerljivo osvojila 1. mjesto te još jednom izborila nastup na državnom prvenstvu školskih sportskih klubova. Lukrecija Krstičević, Iva Markić, sestre Sara i Karla Šiljeg pojedinačno su završile utrku kao prva, druga, treća i četvrta od ukupno 40 natjecateljica! Uspjeh vrijedan divljenja!

Ovim izvrsnim rezultatom naše djevojke idu u Poreč s velikom nadom da je obrana naslova državnih prvakinja iz svibnja prošle školske godine itekako moguća! Čestitamo i već držimo palčeve!

SS Gusar, OŠ Don Mihovila Pavlinovića

U kategoriji dječaka, trkači u sastavu Marko Cvitković, Zoran Primorac, Ante Barišić i Luka Jurković zauzeli su ekipno 4. mjesto u konkurenciji 12  škola s područja naše županije. Čestitamo i na ovom lijepom rezultatu.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari