MJESEC NAKON NESREĆE KOD ČAPLJINE

Željko Rozić od policije traži sat poginulog sina

Uvjeren je, kako je rekao, da je taj sat ukraden i to će, naglasio je, misliti sve dok se ne dokaže suprotno.

Objavljeno 17. prosinca 2013. u kategorijama: BiH, Čapljina, Crna kronika, Metković, News.

struge-nesreca

Mjesec nakon strašne tragedije u kojoj je izgubio 20-godišnjeg sina Ivana, Željko Rozić sa šireg područja Metkovića teško nalazi mir, pogotovo zbog činjenice da mu iz Policijske uprave Čapljina još nisu vratili ručni sat koji je pronađen u jakni njegovog djeteta.

Uvjeren je, kako je rekao, da je taj sat ukraden i to će, naglasio je, misliti sve dok se ne dokaže suprotno. 

Postoje brojni svjedoci koji su vidjeli da je policijski inspektor iz jakne koju su ronioci pronašli skoro na ušću Neretve, izvadio sat. Jakna i sat su odneseni u prtljažnik policijskog auta. Jakna mi je vraćena tek nakon intervencije i bolje je da ne pričam gdje i kako je nađena, ali sata nema. Ja vam ne mogu opisati šta meni znači taj sat i neću se smiriti dok ga ne pronađem – kazao nam je Rozić, dodavši da mu nije jasno kako ne postoji službena zabilješka, odnosno zapisnik o pronađenim stvarima.

Njegov sin je, podsjetimo, tragično stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. studenog u mjestu Struge u čapljinskoj općini. Nesretni Ivan bio je u automobilu KIA hrvatskih registarskih oznaka zajedno sa četiri svoja prijatelja kada je vozilo probilo zaštitnu ogradu na mostu kod kupališta Jaz i stropoštalo se u rijeku Trebižat.

Četvorica njegovih prijatelja uspjela su se spasiti, a njegovo tijelo su dan poslije pronašli ronioci.

U Policijskoj upravi Čapljina jučer su nam kratko kazali da će istražiti ovaj slučaj, prenosi Avaz.ba.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari