Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

USUSRET SKALINADI

Želite provjeriti formu ili naučiti stazu, dođite na pripremni trening

Objavljeno prije

Skalinada

Sportska udruga Neretva Run u suradnji sa Rukometnim klubom Jerkovac, organizira prvi zajednički trening Skalinade, koji će se održati u subotu 04. ožujka 2017.

Dvosatni trening započinje u 10:30 sati na trgu Kralja Tomislava, a vodit će ga istaknuti trkači iz SU Neretva Run-a; Ivan Zec, Biljana Taslak i Ruđer Bošković.

Svi oni koji žele provjeriti svoju formu, upoznati stazu, ili jednostavno imate pitanja, dobrodošli ste na trening, poručuju organizatori.

Za prijave na Metkovsku skalinadu preostalo je još 25 mjesta ili do 13. ožujka do 00:00 h. Organizator poziva sve da se prijave na vrijeme, jer nakon popunjenja limita od 150 prijave neće biti moguće.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije