Ostanimo u kontaktu

MOSTAR SUMMER FEST

Želiš biti dio organizacije festivala?

Objavljeno prije

MOSTAR_SUMMER_FEST_volonteriJedinstvena prilika za sve željne iskustva i odlične zabave!

Mostar Summer Fest po starom dobrom običaju svih sebi sličnih festivala upućuje poziv volonterima koji žele svojim radom zaslužiti festivalsku ulaznicu za prvi Mostar Summer Fest. Natječaj je otvoren od ovoga trena i završava 25.8. u 24:00h. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje sa organizacijskim timom i izvođačima.

Volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu, no ujedno i veoma zabavnom te itekako poučnom.

Ukoliko baš ti ispunjavaš uvijete navedene ispod, tada si idealna osoba za naš tim:

 • veseli te rad u timu,
 • imaš 18 ili više godina,
 • ne smeta ti zaprljati se,
 • krase te vrline poput organiziranosti, odgovornosti, pouzdanosti i točnosti,
 • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i
 • želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:

 • adaptacija Festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,
 • promocija Festivala putem flyera, plakata isl.,
 • info pult,
 • briga oko izvođača, press centra i
 • rad na akreditacijama te nagradnim ulaznicama.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da nam napišeš rečenicu, dvije u kojima ćeš navesti razlog zašto baš tebe trebamo uzeti kao volontera i uz svoju fotografiju pošalješ na mail info@mostarsummerfest.com ili u inbox naše službene Facebook fan stranice na www.facebook.com/MostarSummerFest.

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

NAKON SVEGA NEKOLIKO MJESECI

Eurowings ukinuo liniju od Düsseldorfa prema Mostaru

Objavljeno prije

Eurowings

Iako su svi letovi bili popunjeni, njemački prijevoznik Eurowings odlučio je kako će iduće godine ugasiti liniju iz Düsseldorfa prema Mostaru.

To su za Večernji list potvrdili sugovornici iz Zračne luke Mostar, a na pitanje mogu li to u Eurowingsu uraditi s obzirom na potpisane ugovore, rečeno je kako im aktualni ugovor to omogućuje.

– Oni su ovu odluku donijeli jer zrakoplov koji dolazi u Mostar namijenjen je za kraće letove i nije im se isplatilo ostaviti ga na liniji prema Mostaru. Planovi su bili da će osigurati veći zrakoplov prema Mostaru, ali se to nije dogodilo. S druge strane, potvrđeno je kako se nastavljaju letovi prema Stuttgartu, tako da ćemo barem na taj način ostati povezani s Njemačkom, – rekli su za Večernji list iz Zračne luke Mostar.

Inače, ove linije su uspostavljene zahvaljujući subvencijama koje je osigurala Vlada HNŽ-a, a sada je pitanje hoće li se subvencije smanjiti s obzirom na to da je jedna od dviju linija prema Njemačkoj ugašena.

Iz Zračne luke Mostar izrazili su žaljenje zbog ovakvog postupka Eurowingsa te su izrazili nadu kako će u budućnosti doći do uspostave novih linija.

Tako je Zračna luka Mostar ostala na samo dvije redovite linije. Osim Stuttgarta, operativna ostaje i zračna linija sa Zagrebom. I ona opstaje zahvaljujući isključivo subvencijama koje daje Vlada Federacije BiH.

Inače, zračna linija Mostar – Zagreb znatno je slabija nego što je slučaj s letovima za Njemačku i ovaj projekt neće biti održiv bez nastavka subvencija. Ako uskoro ne dođe do velike promjene u načinu rada i poslovanja Zračne luke Mostar, ova institucija bi se mogla naći u velikim problemima.

Veliki pad broja putnika je zabrinjavajući i pitanje je kako će mostarska zračna luka funkcionirati iduće godine ako se ovaj trend nastavi.

Sugovornici Večernjaka su zabrinuti za budućnost Zračne luke Mostar te dodaju kako se trenutačno najveća nadanja polažu na charter-letove kojima putnici dolaze u Međugorje.

– Vjerski turizam nešto je što nam je u prošlosti donijelo rekordne brojke i ponovno se vraćamo tim angažmanima. Nadamo se kako ćemo se vratiti na razinu na kojoj smo bili prije nekoliko godina, a to je oko 100.000 putnika. Bit će potrebno mnogo napora da se to ostvari, ali moramo ići u tome smjeru. Svaki drugi scenariji znači velike probleme u radu Zračne luke i urušava sustav koji je izgrađen upravo u godinama kada smo najbolje poslovali, – zaključili su sugovornici Večernjaka.

Inače, u Zračnu luku Mostar posljednjih su godina uloženi milijuni maraka. Zastoj u poslovanju značio bi kako te investicije propadaju. To je dodatni razlog da se ozbiljnije pristupi rješavanju problema u ovoj instituciji i da se konačno krene s iskorištavanjem potencijala koje ima Zračna luka Mostar.

Piše: M. Karačić / VečernjiList.ba

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije