Ostanimo u kontaktu

KONCERT DUHOVNE GLAZBE

Zbor ‘Neuma’ pjevao u Crkvi sv. Nikole u Metkoviću

Objavljeno prije

Pjevački zbor 'Neuma' u Crkvi sv. Nikole

Večeras poslije svete mise u Crkvi sv. Nikole, pred brojnom publikom, održan je koncert duhovne glazbe. Koncert je održan u organizaciji Ustanove za sport i kulturu Metkovića i Župe sv. Nikole, a održao ga je Gradski pjevački zbor Neuma iz Drniša.

Pokroviteljstvo koncerta preuzelo je Ministarstvo kulture RH i Grad Drniš i sastavni je dio programa Metkovskog ljeta 2015.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije