Ostanimo u kontaktu

UPOZORENJE VOZAČIMA I PJEŠACIMA

Zbog radova na izgradnji graničnog prijelaza Metković pješaci izloženi pogibiji

Objavljeno prije

Izgradanja GP Metković, Doljani

U više navrata željeli smo pisati o ovoj vrlo osjetljivoj temi, međutim, moramo upozoriti vozače i pješake, a posebno nadležne na potencijalnu opasnost od pogibije na dijelu prometnice na lokaciji Orašiana, gdje se započeo izgrađivati Međunarodni granični prijelaz Metković.

Svjesni smo otežavajućih okolnosti, ali pješaci, a pogotovo učenici koji se u večernjim satima vraćaju kući iz škole, prisiljeni su zbog nedostatka nogostupa komunicirati vrlo loše osvijetljenom prometnicom zbog gromadnim kamenom prekrivenog nogostupa. Postoje znakovi upozorenja, međutim, tko naleti iza zavoja može se naći u vrlo nepoželjnom položaju. Trebalo bi bar pola metra ostaviti za pješake, jer u protivnom, građani su zaista ugroženi i učestalo nam dolaze da napišemo o ovome par riječi.

Pridružujemo se toj inicijativi i dijelimo zabrinutost u nadi da će nadležni brzo reagirati i otkloniti ovaj problem, koji bi za posljedicu mogao imati vrlo neželjen efekt.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije