Ostanimo u kontaktu

Obavijest

Zbog radova biti će zatvorena dionica ulice Zrinskih i Frankopana

Objavljeno prije

jerkovac-zastojNastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacijskog kolektora na dijelu državne ceste D 62 (ul. Zrinskih i Frankopana od križanja sa ulicom Alojzija Stepinca prema Kuli Norinskoj)

Zbog prirode radova (iskop kanalizacijskog kolektora) potrebno je također zatvoriti i dio državne ceste od raskrižja ulica Zrinskih i Frankopana i Alojzija Stepinca pa do raskrižja ulica Zrinskih i Frankopana i Zagrebačke, te će se stoga sav promet preusmjeravati na obilazni pravac Zagrebačka-Put Narone.

Kompletno zatvaranje dijela državne ceste D 62 od križanja ul. Zrinskih i Frankopana sa ulicom put Narone pa do križanja ul. Zrinskih i Frankopana sa Zagrebačkom započinje danas, a trajat će do 15. lipnja, 2013.

Nastavi čitati
1 Comment

1 Comment

  1. maajde

    20. svibnja 2013. at 22:12

    ima li kraja više ovoj kalvariji? ljudima je na vrh glave te jebene kanalizacije i raskopanih ulica,prašine i njihovog “lako ćemo” tempa. već osam mjeseci svaki dan tri-četiri tisuće auta se provlači uličicama i pravi 3-4 kilometra više,pa vi računajte koliko je to goriva i amortizacije i štete na autima koja idu preko rupčaga, umjesto da rade non stop 24 sata dnevno da se to brzinski završi oni jedva dočekaju petak popodne da šmugnu do ponediljka a i ono što rade tokom sedmice bi tri bosanca s lopatama odradila. sramota

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije