Ostanimo u kontaktu

VODOOPSKRBA

U noći četvrtak na petak bez vode grad Metković i naselja Krvavac II i Doljani

Objavljeno prije

voda

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga na području grada Metkovića, naselja Krvavac II i naselja Doljani (BiH) da će uslijed planiranih građevinskih radova na vodovodnoj mreži od dana 14. srpnja (četvrtak) u 22:00 sata pa do 15. srpnja (petak) u 04:00 sata doći do prekida u vodoopskrbi.

Planirani radovi se izvode u sklopu IPA Projekta prekogranične suradnje Hrvatska – Crna Gora kroz Projekt ‘Održivo upravljanje vodnim resursima’.

U ostalim naseljima gdje Metkovic d.o.o. vrši distribuciju vodnih usluga – naselja Prud, Vid, Dubravica, Glušci i općina Zažablje vodoopskrba će se odvijati normalno.

Korisnici se mole za razumijevanje.

Metković d.o.o.
Direktor, Matko Jerković, dipl. ing. građ.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije