Ostanimo u kontaktu

INDUSTRIJSKA ULICA BEZ TOPLE VODE

Zbog problema na plinovodu stanovnicima Industrijske obustavljena distribucija plina

Objavljeno prije

Plinovod, mjerilo

U srijedu 26. kolovoza u poslijepodnevnim satima stanovnicima dijela Industrijske ulice opet je obustavljen plin. Neposredno iza toga, na oglasnoj ploči zatečena je isprintana poruka, bez potpisanog izvora, da je plin obustavljen zbog puknuća plinovoda, te da se kontaktira distributer.

Iz neformalnih izvora doznajemo da je navodno došlo do oštećenja plinovoda koji ide prema jednoj obiteljskoj kući, ali danas nisu uočeni nikakvi radovi radi eventualne sanacije kvara.

Ova situacija izaziva nervozu i negodovanje, jer su stanovnici ostali bez tople vode i energenta za kuhanje. Tokom jutra ćemo kontaktirati distributera kako bi saznali o kakvom je kvaru riječ, stoga, pratite Metkovic NEWs kako bi bili pravovremeno informirani o slijedećim potezima nadležnih.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije