Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DIJELIMO ZABRINUTOST

Zbog otrova u salami oko mamaca za divljač česti slučajevi trovanja pasa, pripazite na svoje ljubimce

Objavljeno prije

Periferija, povrh Sv. Ante, Vuica kuće

Dijelimo zabrinutost s našim sugrađaninom koji nam je ispričao priču koja je umalo kobno završila za njegovog psa ljubimca. Naime, dok se šetao sa psom, na potezu povrh crkvice Sv. Ante, iznad Vuica kuća, pas mu je pojeo otrov, kojeg je na svu sreću uspio spasiti. Drugi dan kada se vratio na desetak mjesta je pronašao hranilice sa kukuruzom, ograđene hrpicom kamenja ili u cijevima, oko kojih je razbacana salama u koju je umotan otrov, koju su navodno postavili krivolovci na divljač. Kako tvrdi, sve to je pronašao izvan lovišta, na mjestu koje je djelomično privatno i državno zemljište, gdje je zabranjeno postavljati zamke i loviti, te ističe da je o svemu obavijestio policiju i šumariju.

Slijedom navedenog pozvali smo lokalne veterinare i upitali da li je bilo sličnih slučajeva proteklih dana, gdje smo na svu sreću dobili odgovor da nije. Međutim, svi su istaknuli da ovo nije izdvojen slučaj i da se takva trovanja pasa često događaju, pogotovo kako ističu na desnoj strani grada u predjelu Duvrata i Jerkovca.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadamo se da će nadležne službe reagirati i suzbiti ovako nekontrolirano razbacivanje otrova, pogotovo na mjestima gdje s ljepšim vremenom ljudi često šetaju i sa djecom. Dijelimo zabrinutost, a vama cijenjeni čitatelji donosimo nekoliko fotografija koje nam je ustupi naš sugovornik.

Piše: Dalibor Čutura

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije