Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM

Zbog lančanog sudara kod Male pjace otežano prometovanje Gundulićevom

Objavljeno prije

Prometna nezgoda, Mala pjaca

Upozoravamo sve vozače da povećaju pozornost radi manjeg prometnog zastoja u Ulici Ivana Gundulića, pored Male pjace, izazvanog lakšim lančanim sudarom koji se dogodio tik iza pješačkog prijelaza u tom dijelu grada.

U sudaru su sudjelovali tri vozila, a policija usmjerava sve vozače koji se kreću prema gradu u jednu traku, zato oprezno vozite, naoružajte se strpljenjem i prilagodite brzinu uvjetima na cesti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije