Ostanimo u kontaktu

DRAMA U DUVANSKOJ

Zbog kazne za nepropisno parkiranje, vozilom blokirao ulicu

Objavljeno prije

Nikola Oršulić zbog kazne za nepropisno parkiranje, vozilom blokirao ulicu

Već tri mjeseca, otkad je uvedena naplata parkinga u gradu Metkoviću, poznato je kako se u ulici iza nekadašnje zgrade Vage ne naplaćuje parking, a ono što je manje poznato je da su te površine u većinskom privatnom vlasništvu.

Upravo se iz tog razloga danas oko 11 sati u ulici koja okružuje zgradu Vage odvijala prava mala drama. Naime, suvlasniku tog dijela ulice iza gradske zgrade Poduha, Nikoli Oršuliću, gradski prometni redar napisao je kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako bi skrenuo pažnju na prometni kaos koji u krugu “Duvanske” vlada otkad se uvela naplata parkinga, Oršulić je svojim vozilima blokirao promet. Prometnom redaru je rekao da će ukloniti vozila tek kada dođe njegov nadređeni i objasni mu kako je moguće da na privatnoj površini dobije kaznu. Kakvo je to uvođenje reda u parkiranju, kada se kaos sa javnih površina premjestio na privatne, pita se Oršulić, te dodaje kako zbog gužve nekad ne može ni prići svojim prostorijama.

Prometni redar je pozvao policiju te se udaljio s mjesta događanja, a drama je potrajala oko 20-ak minuta, kada su nakon utvrđenih okolnosti policijski službenici zamolili Oršulića da ukloni vozila.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije