Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST IZ DOMA ZDRAVLJA METKOVIĆ

Zbog instaliranja novog RTG uređaja od 27. svibnja pacijentima će na raspolaganju biti RTG uređaji u Domovima zdravlja Ploče i Vrgorac

Objavljeno prije

Obavještavaju se pacijenti da će 27. svibnja započeti instalacija novog RTG uređaja u RTG kabinetu Doma zdravlja Metković. Predviđeno trajanje postupka instalacije je najmanje tri tjedna, stoga za to vrijeme RTG i UVZ kabinet Doma zdravlja Metković neće raditi. Zamjena starog RTG uređaja je nužna, budući da je stari uređaj star 19 godina.

Pacijenti se mole za razumijevanje dok traje postupak zamjene starog uređaja novim, te Vas obavještavamo da će za to vrijeme na raspolaganju biti Dom zdravlja Ploče i Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, ispostava Vrgorac. – stoji u obavijesti ravnatelja Doma zdravlja Metković gosp. Mihovila Štimca.

PRIJELAZI U DOLJANIMA I PRUDU OTVORENI

BiH otvorila granice sa svojim susjedima

Objavljeno prije

Nastavno na odluku Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o otvaranju granica BiH sa susjednim državama, bez ograničenja i posebnih uvjeta, obavještavamo vas da je ta odluka stupila na snagu današnjim danom.

Za sada je na Metkoviću otvoren samo MGP Doljani i MGP Prud, dok se u ponedjeljak otvaraju prijelazi u Gabela Polju i na Unki.

Odluka da se otvore granice sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom, koja se odnosi samo na ulazak građana tih država, obzirom da je epidemiološka situacija u regiji posljednjih dana sve stabilnija provodi se od danas a ne kako je prvotno bilo rečeno od 1. lipnja ove godine.

Državljani ostalih stranih zemalja u BiH mogu ući ukoliko imaju opravdane poslovne razloge i negativan test na koronavirus koji nije stariji od 24 sata.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije