Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST IZ DOMA ZDRAVLJA METKOVIĆ

Zbog instaliranja novog RTG uređaja od 27. svibnja pacijentima će na raspolaganju biti RTG uređaji u Domovima zdravlja Ploče i Vrgorac

Objavljeno prije

Obavještavaju se pacijenti da će 27. svibnja započeti instalacija novog RTG uređaja u RTG kabinetu Doma zdravlja Metković. Predviđeno trajanje postupka instalacije je najmanje tri tjedna, stoga za to vrijeme RTG i UVZ kabinet Doma zdravlja Metković neće raditi. Zamjena starog RTG uređaja je nužna, budući da je stari uređaj star 19 godina.

Pacijenti se mole za razumijevanje dok traje postupak zamjene starog uređaja novim, te Vas obavještavamo da će za to vrijeme na raspolaganju biti Dom zdravlja Ploče i Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, ispostava Vrgorac. – stoji u obavijesti ravnatelja Doma zdravlja Metković gosp. Mihovila Štimca.

GRADSKI PARK

Otvoren 7. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda Eko rural

Objavljeno prije

U subotu, 18. svibnja u Gradskom parku u Metkoviću otvoren je 7. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda Eko rural u sklopu Smotre folklora Na Neretvu misečina pala u organizaciji Udruge Dobra. Sajam su otvorili načelnica Općine Zažablje Maja Perleta Vrnoga i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan. Otvaranju sajma su pridonijeli svi uzrasti KUD-a Metković koji su svojim točkama uveličali otvaranje.

Predsjednica Udruge Dobra Simona Pavlović nam je rekla nešto više o samom sajmu:

‘Sajam se održava u sklopu projekta Aktiva – Pozitiva 2 kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a Eko rural se financira sredstvima Grada Metkovića. Cilj ove manifestacije je informirati javnost o postojanju nekonvencionalne proizvodnje poljoprivrednih proizvoda i očuvanje običaja i tradicije izložbom autohtonih rukotvorina i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje malih proizvođača poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina sa zainteresiranim posjetiteljima.’

Trenutno se na sajmu predstavlja oko 30 izlagača s različitim autohtonim proizvodima, suhomesnatim proizvodima, eko proizvodima i rukotvorima. Ukoliko ste u prilici imate još vremena posjetiti Eko rural i pogledati što sve nudi, a u međuvremenu pogledajte našu galeriju s otvorenja sajma:

Nastavi čitati

Najčitanije