Ostanimo u kontaktu

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Završni koncert OGŠ Metković

Objavljeno prije

Završni koncert polaznika OGŠ Metković

Sinoć se u galeriji GKS-a u Metkoviću održao Završni koncert OGŠ Metković. Koncert je otvorio ravnatelj škole  gosp. Zvonko Knežević, koji se sa par prigodnih riječi obratio nazočnima.

Dvadeset i pet odsviranih i tri otpjevane kompozicije pripremali su sa svojim učenicima nastavnici: Karmen Stojić, Slađana Knežević, Lara Hrdlička Marčić, Romeo Herceg, Javorko Popović, Marija Berljak, Erna Čizmić Rebić, Ankica Dugandžić, Stipan Krmić, Josipa Markota, Mirko Violić i Danijel Begić. Razglas je opsluživao Mate Jerković, a tehničku potporu dao je Pero Đugum.

Iako je koncert održan u zatvorenom, bez uključenih klima uređaja, odlično muziciranje naših mladih glazbenika do kraja su popratili svi nazočni. Školi, odnosno ravnatelju nastavnicima čestitamo na razini i kvaliteti izvedenih skladbi i veselimo se budućim koncertima u slijedećoj školskoj godini.

Kako je to izgledalo sinoć na završnom koncertu OGŠ Metković, pogledajte u foto galeriji:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije