Ostanimo u kontaktu

DAN GRADA METKOVIĆA

Zatvara se promet kroz Sportsku ulicu povodom koncerta i proslave blagdana Sv. Ilije

Objavljeno prije

Obaviještavamo građane da će dana 18.07.2021. god. (nedjelja) biti onemogućen promet kroz Sportsku ulicu iz smjera ul. Petra Zoranića i ul. Mobine od 07.00 do 24.00 sata zbog postavljanja bine i održavanja koncerta povodom proslave Sv.Ilije.

Sportska ulica će biti u potpunosti zatvorena za promet motornih vozila od 16.00 sati  dana 18.07.2021. godine pa do 1.00 sat narednog dana zbog održavanja koncerta.

Molimo građane za poštivanje privremene regulacije prometa te unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD METKOVIĆ

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije