Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Zaslužena pobjeda ekipe ‘Javorov list’, uspješni su bili i ‘Uhmelji’ te ‘More Lee’

Objavljeno prije

U devetom kolu Neretvanske kvizaške lige, odigranom u pločanskom CB Luna, pobjedu su zasluženo ostvarili članovi i članice ekipe Javorov list s 89,5 bodova te im je pripao poklon bon u iznosu od 300 kuna od CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Uhmelji s 80 bodova, dobila je poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa More Lee sa 71,5 bodom dobila poklon bod u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Old Boys s jednim bodom manje dobila je jumbo pizzu i piće od pločanskog restorana Fulin, dok je jumbo pizzu i piće od pločanskog fast fooda Asterix dobila petoplasirana ekipa Gračani koja je upisala 64 boda. U kategoriji lakiluzer piće za deseto mjesto otišlo je ekipi Bandiera Rossa.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 13 ekipa, a slijedeći Luna 10 pub kviz igra se u petak 29. studenoga, s početkom u 20 sati.

PREMIJER ODRŽAO SASTANAK SA ŽUPANIMA I PREDSTAVNICIMA GRADOVA I OPĆINA

Župan Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade na temu mogućeg uvođenja oštrijih epidemioloških mjera

Objavljeno prije

Pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića održan je video sastanak Vlade, župana i predstavnika gradova i općina na temu epidemije bolesti Covid-19 kojem je sudjelovao i župan Nikola Dobroslavić.

Razgovaralo se, uz ostalo, o mogućem uvođenju nužnih epidemioloških mjera koje bi vrijedile za područje cijele Republike Hrvatske. Na tom tragu treba istaknuti kako će Stožer CZ DNŽ usuglašeni prijedlog o donošenju nužnih epidemioloških mjera za područje doline Neretve uputiti nakon donošenja najavljenih odluka Stožera civile zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije