Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

Zaslužena pobjeda ekipe ‘Javorov list’, uspješni su bili i ‘Uhmelji’ te ‘More Lee’

Objavljeno prije

U devetom kolu Neretvanske kvizaške lige, odigranom u pločanskom CB Luna, pobjedu su zasluženo ostvarili članovi i članice ekipe Javorov list s 89,5 bodova te im je pripao poklon bon u iznosu od 300 kuna od CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Uhmelji s 80 bodova, dobila je poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa More Lee sa 71,5 bodom dobila poklon bod u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa Old Boys s jednim bodom manje dobila je jumbo pizzu i piće od pločanskog restorana Fulin, dok je jumbo pizzu i piće od pločanskog fast fooda Asterix dobila petoplasirana ekipa Gračani koja je upisala 64 boda. U kategoriji lakiluzer piće za deseto mjesto otišlo je ekipi Bandiera Rossa.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 13 ekipa, a slijedeći Luna 10 pub kviz igra se u petak 29. studenoga, s početkom u 20 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije