Ostanimo u kontaktu

ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI IZ PLOČA

Zaraženi gotovo svi štićenici i zaposlenici iz Doma u Pločama, ako ne bude discipline stvari bi se mogle jako zakomplicirati

Objavljeno prije

Situacija s koronavirusom ozbiljno se zakomplicirala u Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje je danas od 15 novozaraženih na području županije većina štićenici staračkog doma u Pločama.

– Pred nama su teški dani, sasvim sigurno. Molimo da izbjegavate sva obiteljska druženja, mi sada ne znamo tko je sve zaražen i stvari se mogu jako zakomplicirati ako ne budemo disciplinirani. Svi uzorci pacijenata iz staračkog doma u Pločama pokazali su se pozitivnima – poručili su iz Stožera, javlja Ploče Online.

– Većina iz Ploča, zajedno s ravnateljicom, njih devetoro, smješteni su u bolnici – rekao je doc.prim.dr.sc. Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

– Nažalost, došli smo u tu fazu i pred nama su teški i izazovni dani. Još jednom apel svima da se pridržavamo svih uputa, izbjegavajmo velika obiteljska okupljanja. Nitko od nas sa sigurnošću ne može reći, jesmo li nositelji virusa – rekao je načelnik Stožera.

– Stanje je teže, epidemiju ne držimo posve pod kontrolom. Ne znamo sve kontakte zaraženih, odnosno bolest se širi i izvan poznatih kontakata dosad oboljelih – poručio je župan Nikola Dobroslavić.

IZNENADNA SMRT GRADONAČELNIKA ZAGREBA

Jambo se dirljivom porukom oprostio od prijatelja Bandića: ‘Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena’

Objavljeno prije

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo se dirljivom porukom oprostio od iznenada preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Nisam ni slutio da će naš zadnji susret uistinu biti i posljednji…

Tvoja pomoć gradu Metkoviću ostat će zauvijek upamćena, a Zagreb si svojom vizijom učinio gradom koji je na ponos svima nama.

Sve što si u životu postigao, postigao si svojim radom. Vrijednim rukama. Ranim buđenjima i ne stajanjem do noćnih sati. To se ne uči, s tim se čovjek rodi.

Zagreb će vidjeti još puno gradonačelnika, ali upitno je hoće li se opet pojaviti tebi sličan. Ako bude volio Zagreb samo dijelom koliko si ga ti volio, voljet će ga neizmjerno.

Tako si volio i svoje prijatelje i na tome ti hvala.

U tvoju čast danas dižem čašu, Gradonačelniče, Prijatelju, Brate.

Neka ti je laka hrvatska zemlja.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh od posljedica srčanog udara.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije