Ostanimo u kontaktu

DIMNJAČARSKA SLUŽBA

Započelo čišćenje i kontrola dimovoda i ložišta

Objavljeno prije

Dimnjačar

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU Grada Metkovića putem svoje dimnjačarske službe započelo je s čišćenjem i kontrolom dimovodnih objekata i ložišta.

Vlasnici, odnosno, korisnici građevina, građevinskih dijelova i drugih nekretnina te prostora dužni su sukladno propisima, tehničkim normativima, normama i uputama ovlaštenog dimnjačara u ispravnom stanju održavati dimovodna postrojenja koja mogu prouzročiti nastajanje i širenje požara te o održavanju moraju posjedovati dokumentaciju. Dužni su i omogućiti redovitu kontrolu i čišćenje ložišta i dimovodnih objekata te ne smiju spriječavati pristup dimnjačaru do mjesta kontrole i čišćenja dimovodnih objekata niti ga ometati u obavljanju dimnjačarskih poslova.

Više informacija možete pronaći na ovoj poveznici – Obavijest dimnjačar 2017

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije