Ostanimo u kontaktu

VID

Započeli radovi u vrijednosti od gotovo 600 tisuća kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan se na svojoj službenoj Facebook stranici osvrnuo na radove u Vidu u iznosu od gotovo 600 tisuća kuna.

Započeli su radovi na pojačanom održavanju nerazvrstanih cesta koji obuhvaćaju ulicu Hrvatskih mučenika, ulicu Strana, ulica Gradina i dio ulice Ante Taslaka. Radovi obuhvaćaju strojni iskop trupa za proširenje ceste, strojno grebanje postojećeg asfalta, izradu nosivog sloja, izradu izravnavajućeg sloja betona te izradu habajućeg sloja asfalta.

Također, započeti su i radovi na uređenju okoliša mrtvačnice u Vidu. U sklopu projekta izvode se pripremni radovi, rušenje i montaža, zemljani radovi, betonski radovi, izrada podloge, nabava i montaža opreme te hortikulturno uređenje okoliša.

Izvor: Facebook stranica – Dalibor Milan

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA

Krizmanici primili sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića

Objavljeno prije

Na svečanoj svetoj misi u nedjelju, 19. svibnja u 10 sati u crkvi sv. Nikole biskupa 58 ovogodišnjih krizmanika primilo je sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića. Uz nadbiskupa misu su predvodili i župnik don Davor Bilandžić i  župni vikar don Miroslav Rubić.

Metkovic NEWS čestita svim našim krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima na primanju sakramenta, a kako je sve izgledalo na svečanoj misi pogledajte u našoj fotogaleriji:

Nastavi čitati

Najčitanije