Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Započeli radovi na izgradnji malonogometnog i odbojkaškog igrališta u Podrujnici

Objavljeno prije

Ovih su dana započeli radovi na izgradnji malonogometnog i odbojkaškog igrališta sa umjetnom travom u Podrujnici.

Prema riječima načelnika Nikole Krstičevića, ovaj projekt nastavak je ulaganja u izgradnju i obnovu sportske i dječje infrastrukture na području Općina Kula Norinska.

– Svjesni smo da se svako ulaganje u razvoj sporta višestruko vraća zajednici, što je posebice važno u ovo pandemijsko vrijeme.
Cijeli projekt je financiran iz općinskog proračuna, a završetak izgradnje se očekuje početkom svibnja, – istaknuo je načelnik Krstičević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije