Ostanimo u kontaktu

DO KRAJA GODINE S CRNOG PUTA DO ŠKOLE NOVOUREĐENOM ULICOM

Započela rekonstrukcija Jadranske ulice prema Put Narone, projekt vrijedan preko 2,3 milijuna kuna

Objavljeno prije

Nakon više desetljeća planova i realne potrebe za spojem Jadranske ulice na Ulicu Put Narone, ovih dana započeli su radovi na projektu nastavka građenja Jadranske ulice sa spojem na Ulicu Put Narone u dužini 200 metara.

Jadranska ulica u Metkoviću proteže se od križanja sa Ulicom Alojzija Stepinca pored nogometnog igrališta ONK Metković i završava na udaljenosti cca 470 metara, te je trenutno slijepa ulica. Od kraja ulice do Ulice Put Narone tijekom zadnjih više desetljeća veliki je promet pješaka preko poljoprivrednih površina, naročito za vrijeme trajanja školske godine, a najveći problemi su u vrijeme hladnoće i kišnog vremena.

Tijekom proteklog razdoblja, Grad Metković pristupio je izradi idejnog projekta, ishodio je lokacijsku dozvolu, riješio imovinsko pravne odnose na način da je otkupio zemljište na trasi, izradio glavni projekt, ishodio građevinsku dozvolu i proveo javnu nabavu za izvođača radova.

Projektom je predviđena izrada kanalizacije, oborinske odvodnje, izgradnja nogostupa s obje strane u širini 2,5 metara, izgradnja sustava javne rasvjete i izgradnja ceste širine 6 metara u dužini 200 metara.

Ukupna vrijednost radova nakon provedenog postupka javne nabave je 2.317.340,00 kuna s PDV-om, a završetak radova očekuje se do kraja godine.

GRAD METKOVIĆ

Raspisan javni natječaj/poziv za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja/poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu.

Dokument je objavljen na službenim stranicama Grada Metkovića, a možete ga preuzeti na linku ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije