PROTEKLI VIKEND

Zaplijenjene manje količine droge

Policijski službenici su kod ukupno osam osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, amfetamin speeda, LSD-a, halucinogenih gljiva i heroina.

Objavljeno 16. srpnja 2013. u kategorijama: Crna kronika, Metković, News.

PolicijaTijekom proteklog vikenda policijski službenici su na području PU dubrovačko-neretvanske kod ukupno osam osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, amfetamin speeda, LSD-a, halucinogenih gljiva i heroina. Radi se o pet državljana RH, dva državljana BiH te jednom državljaninu Belgije.

Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Izdvajamo zapljenu od 5,3 g amfetamin speeda koji je bio pakiran u sedam paketića i 11,6 g marihuane koju drogu je granična policija pronašla kod 19-godišnjeg državljanina RH i 22-godišnjeg državljanina BiH prilikom ulazne granične kontrole na GP Metković preksinoć oko 23 sata.

Osim droge u vozilu BiH nacionalnih oznaka pronađena je i svjetleća raketa „bengalka“ poradi čega su prekršajno sankcionirani i po Zakonu o eksplozivnim tvarima.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari