FACEBOOK

Zanima li vas tko vas je izbrisao s liste prijatelja?

Možda i nije neka vijest, ali zasigurno da će okorjelim korisnicima ove najveće društvene mreže na svijetu biti zanimljiva

Objavljeno 9. ožujka 2014. u kategorijama: News, Zanimljivosti.

facebook

Ako koristite Firefox ili Chrome Internet preglednik “Unfriend Notify for Facebook” ekstenzija omogućiti će vam da vidite tko više nije s vama u prijateljskim odnosima na Facebook-u.

Dakle, dovoljno je da instalirate aplikaciju i nakon toga odete na karticu prijatelji, na vašemu Facebook profilu, i odmah u prvom redu ispod slike pojavit će se opcija “Izgubljeni prijatelji” koja prikazuje i linkom vodi do liste prekinutih prijateljstava.

Možda i nije neka vijest, ali zasigurno da će okorjelim korisnicima ove najveće društvene mreže na svijetu biti zanimljiva.

face-lost-frends

Dovoljno je da odete u Chrome Store ili Add-ons Firefoxs i napravite pretragu za pojam Unfriend Notify for Facebook, te nakon pronalaska ekstenziju klikom da gumb dodaj jednostavno instalirate.

Ukoliko je želite izbrisat, u postavkama (Settings) vašeg preglednika idite na karticu Proširenja (Extensions, ili Add-Ons u Firefoxu) te tamo, prvo skinite kvačicu sa ekstenzije da je ne želite koristiti, pa je potom i obrišite.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari