DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Zamjenica župana Žaklina Marević na proslavi 15 godina Sveučilišta u Dubrovniku

Objavljeno 19. listopada 2018. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, News, Obrazovanje.

sveuciliste-15-godina-10

Galerija

Zamjenica župana Žaklina Marević u petak je sudjelovala na 15. obljetnici rada Sveučilišta u Dubrovniku. Zamjenica se obratila nazočnima prigodnim govorom te poželila svima uključenima u rad Sveučilišta još mnogo uspješnih godina kvalitetnog rada.

– Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti vas ovdje danas u ime župana Nikole Dobroslavića, cijele Dubrovačko-neretvanske županije, ali pogotovo i u svoje osobno ime. Ovih minulih 15 godina Sveučilišta u Dubrovniku obilježeno je s nekoliko važnih prekretnica. Onu očitu ću odmah istaknuti, a to je izgradnja Studentskog doma, no neću se na njoj zadržati. Jer ona je nekakav vrhunac i kruna ovih 15 godina, ali ne smijemo zaboraviti ni otvaranje Kampusa, moderne i primjerene zgrade kakve se ne bi posramile ni europske prijestolnice. Sveučilište je ideja koja se prilagođava vremenu i otvara potrebama tržišta, hvala vam cijenjeni rektore na promišljanju i radu, a pozdravljam ideju, za koju se nadam da će se ostvariti, otvaranja smjera Agronomije jer je to iznimno važno. S dubokim uvjerenjem da će Sveučilište u Dubrovniku u budućnosti oblikovati bezbroj naših mladih ljudi čestitam svim bivšim i sadašnjem rektoru, kao i svim vrijednim ljudima koji ga danas vode, – rekla je zamjenica Marević koja je primila i priznanje Županiji za osobit doprinos u radu i razvitku Sveučilišta u Dubrovniku.

Na svečanosti dodijelila su se priznanja institucijama, tvrtkama i udrugama te su se uručile Rektorove nagrade najboljim studentima u 2017./2018. akademskoj godini.

Manifestacija se održala u amfiteatru Sveučilišta, a nazočili su joj ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, rektori i drugi visoki uzvanici sa Sveučilišta diljem Hrvatske, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, državni tajnik za turizam Frano Matušić i drugi.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari