Ostanimo u kontaktu

DANI MANDARINA

Zamjenica župana Marević i ravnateljica DUNEA-e Milić na panel raspravi o potencijalima agroturizma Neretve

Objavljeno prije

Na poziv ravnateljice Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen Ivane Filipović, zamjenica župana Žaklina Marević i ravnateljica Razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić sudjelovale su danas u panel raspravi na temu potencijala agroturizma u dolini Neretve.

Na panelu je bilo riječi o načinima i mogućnostima razvoja agroturizma u dolini Neretve, projektima koje je županijska razvojna agencija provodila i provodi u ovoj oblasti, zaštićenoj oznaci izvornosti naše mandarine, promidžbi neretvanske kuhinje i nizu drugih tema koje mogu utjecati na razvoj agroturizma i opstanka mladih u sektoru poljoprivrede.

Moderatorica panel rasprave bila je ravnateljica škole Ivana Filipović, a uz zamjenicu župana Žaklinu Marević i ravnateljicu DUNEA-e Melaniju Milić, u raspravi su sudjelovali i predstavnik poduzetnika iz područja agroturizma Joško Curić te proizvođač agroturističkih proizvoda Mijo Ćelić.

ŽUPA SV. NIKOLE

Don Slavko Volarević proslavio mladu misu

Objavljeno prije

Foto: MetkovićNET

Pod geslom ‘Ljubav je tvoja bolja od života‘ jučer je u crkvi svetog Nikole biskupa u Metkoviću svoju mladu misu proslavio don Slavko Volarević.

Propovijed je održao dr. don Emanuel Petrov, župnik župe sv. Petra apostola Priko iz Omiša.

Župa se za slavlje pripremala trodnevnicom od četvrtka 9. srpnja, svaku večer u 19 sati. Mise  su predvodili: župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, upravitelj Svećeničkog doma i ekonom Bogoslovije i Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu don Tomislav Bašić. Treću večer, trodnevnicu, predvodio je don Milan Šarić, župnik Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije na otoku Visu. Na misama je pjevao župni bend.

Slavko Volarević; je sin Mije i Branke r. Dodig, rođen je 10. listopada 1994. godine u Dubrovniku, Župa sv. Nikole u Metkoviću. Pastoralni praktikum vršio je u Župi sv. Petra ap. Priko/Omiš.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije