Ostanimo u kontaktu

ULTRA HD VIDEO

Zalazak sunca u Metkoviću

Objavljeno prije

Metković iz ptičije perspektive, 3K Cinema

PrintScreen 3K Cinema

Zalazak sunca u Metkoviću, još jedan uspješan video uradak, nastao u visokoj HD rezoluciji, snimljen dron kamerom. Tema je neiscrpna, naš prekrasni grad Metković iz ptičje perspektive u zalazak sunca iza Rujnice.

Nije hiperprodukcija, radi se o mladim talentiranim ljudima koji su posvetili pažnju i režiji i kadru. Film je odlično montiran i budi snažan naboj, te mogućnost gledanja na Metković iz ptičje perspektive.

Za realizaciju ovog vrijednog video uratka zaslužna je ekipa 3K Cinema; Igor Knežević, Stjepan JozepovićIlija Koridić i Slavko Knežević, montaža Ivana Vrnoga.

Preporuka: SVAKAKO POGLEDATI!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije