Ostanimo u kontaktu

DJEČJE RADOSTI

Zabava za najmlađe vraća se u Opuzen, napuhanci danas ponovno u gradskom parku!

Objavljeno prije

Vraća se zabava za mališane u Opuzen! Na veliko zadovoljstvo najmlađih sugrađana u gradskom parku u Opuzenu danas ponovo stiže veliki dvorac sa toboganom!

Početak zabave kreće od 9 sati ujutro pa do podne, kada slijedi pauza do 17 sati, te zabava ponovno kreće do 21,30 sat navečer!

Napomenimo, osim danas u gradskom parku u Opuzenu, u ovom obliku uživancije mogu uživati i naši najmlađi Metkovci opet u nedjelju, 11. srpnja u gradskom parku Metković.

Napuhanci Metković u svojoj ponudi imaju veliki ‘Safari park’, ‘Tom & Jerry’ i ‘Mickey Mouse’ napuhanac koji će se rotirati iz tjedna u tjedan tijekom metkovskog ljeta.

Napuhanci su veliki hit u cijeloj Hrvatskoj i Metković je prvi grad u našoj županiji sa tom ponudom. Više informacija, slika i videa o samim Napuhancima Metković pronađite na njihovom Facebook i Instagram profilu.

LOKACIJE I DATUMI

Opuzen, petak (09.07.)
Metković, nedjelja (11.07.)

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije