Ostanimo u kontaktu

NAJAVA DOGAĐANJA

Webinar o HBOR-ovim programima za financiranje obrtnih sredstava

Objavljeno prije

HGK – ŽK Dubrovnik u suradnji s Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira webinare o mogućnostima financiranja ulaganja u obrtna sredstva radi ublažavanja negativnih utjecaja epidemije virusa COVID-19.

Predavačica na webinaru je Mira Krneta, voditeljica područnog ureda Hrvatske banke za obnovu i razvitak za Dalmaciju.

Prvi webinar OBRTNA SREDSTVA COVID-19 održati će se u srijedu, 29. travnja  u 11 sati.  Namijenjen je svim poduzetnicima bez obzira na sektor i veličinu tvrtke.

Drugi webinar OBRTNA SREDSTVA COVID-19  namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima u turističkom sektoru. Webinar će se održati u četvrtak, 30. travnja u 10 sati.

Prijave se zaprimaju putem online poveznice na mrežnim stranicama Županijske komore Dubrovnik.

HGK-ŽK DUBROVNIK

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Potvrđena prisutnost britanskog soja virusa u DNŽ

Objavljeno prije

U Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije stigli su rezultati za dio uzoraka testova na COVID-19, koji su poslani na sekvencioniranje kako bi se utvrdila eventualna prisutnost novih sojeva virusa.

Od pristiglih 14 uzoraka, za njih tri je utvrđeno da su britanski soj, a radi se o uzorcima dvije osobe s područja Konavala i jedne osobe iz Dubrovnika.

Budući da se britanski soj i do 50 posto brže širi od originalnog koronavirusa, to je vjerojatno ubrzalo širenje virusa na širem dubrovačkom području.

Pozivamo još jednom sve sugrađane na striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Pridržavanje istih najbolja su zaštita od brzog širenja virusa, posebice kada govorimo o novom, britanskom soju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije