Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MALE MAŠKARE

Vrtićani povorkom i plesnom zabavom otvorili pokladne svečanosti u Metkoviću

Objavljeno prije

DSC_4157

Šarenilo naših najmlađih sugrađana koji su pokladnom povorkom prošli središtem Grada do Sportske dvorane i uz pratnju Gradske glazbe otvorili pokladne svečanosti u Metkoviću.

Kako to već tradicionalno i biva, Gradska sportska dvorana je bila središte dječjeg maskenbala na kojem su se predstavili šareni vrtićani Dječjeg vrtića Metković, ove godine u kostimima neretvanskih plodova, kojima su se pridružili i mališani Dječjeg vrtića Leut.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Plesni program vodio je Dado Čokolado iz Plesne škole Calypso, a kako je sve to skupa izgledalo pogledajte u foto-reportaži koju smo za vas priredili.

Razoružana dječjim veseljem, gradonačelnica Katarina Ujdur nije imala izbora nego prepustiti ključeve grada maškarama, odnosno meštru od maškara Branku Medaku.

Na ovoj se povorci predstavio i naš Marko Krnjeval, glavni krivac za sve probleme, a ove godine čast da bude ‘optužen’ dobio je glavom i bradom sudac HNS-a, Mateo Beusan.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije