Ostanimo u kontaktu

MALE MAŠKARE

Vrtićani otvorili Pokladne svečanosti, gradonačelnik Dalibor Milan maškarama predao ključeve grada

Objavljeno prije

Tradicionalno, pokladne svečanosti i ove godine su otvorili Vrtićani. Maškarani u ukusne plodove voća i povrća u povorci su prošli centrom grada do Gradske športske dvorane gdje su zaplesali zajedno s ostalim malim maškarama.

U povorci su ih pratili i meštar od maškara Ivić Dva u Jedan sa maškarskom pratnjom te Gradska glazba Metković, a predstavljen je i Marko Krnjeval, krivac za sve nedaće u prošloj godini.

Gradonačelnik Dalibor Milan je meštru predao ključeve grada te su tako započele Pokladne svečanosti 2019. u kojima će maškare vladati Metkovićem narednih deset dana.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u kratkoj fotogaleriji.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije