Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

BOŽIĆNE RADIONICE

Članovi Udruge Leptirići predbožićne dane ‘krate’ izradom božićnih ukrasa

Objavljeno prije

U ugodnom ozračju Udruge Leptirići, uz kreativne aktivnosti održavaju se Božićne radionice za skupinu osoba s invaliditetom. Zbog epidemioloških mjera broj članova je ograničen, ali su Marijana Gabrić, Josipa Gujinović, Iva Babić, Vlaho Kuzman i Mario Bunoza  vrlo kreativni što se vidi na njihovim radovima.

Glavni cilj ove radionice je odnos prema njihovoj tradiciji i zajednički doživljaj blagdana usprkos situaciji s kojom živimo.

Predbožićni dani su prigoda u kojoj djeca i osobe s invaliditetom mogu prepoznati u drugima mnogo zajedničkog, zajedno iščekivati, pripremati, veseliti se, te osvijestiti važnost ljepote življenja s drugim osobama s kojima se dijeli radost i zadovoljstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Želimo istaknuti Josipu Gujinović koja sa velikom željom kuglice izrađuje kod kuće. A Iva Babić je izradila Adventski vijenac te ga jučer poklonila udruzi. S velikom radošću ćemo zapaliti prvu adventsku svijeću. Hvala svim navedenim članovima Iva Babić, Josipa Gujinovic, Mario Veselko Bunoza, Vlaho Kuzman, Marijana Gabrić od srca jer zbog vas postojimo, istaknuli su iz Udruge.

Božične kuglice i čestitke možete narudžbom na telefon 020/690-321 ili na e-mail Udruge: info@udrugaleptirici.hr kupiti te time pomoći djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Svim naručiteljima izvan doline Neretve će božićni asortiman, bez nadoknade poštanskih troškova, biti poslane istog dana po primitku virmanske uplatnice.

Pogledajte fotografije od jučerašnjeg druženja:

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije