VIKEND NA CESTAMA

Vrijeđao policajce, odbio pokazati dokumente, pa pokušao pobjeći

S dva promila u krvi vrijeđao policajce, nije htio pokazati dokumente, pokušao pobjeći

Objavljeno 24. veljače 2014. u kategorijama: Crna kronika, Metković, News.

Policija

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su najveću koncentraciju alkohola od 2,10 g/kg izmjerili 40-godišnjaku koji je upravljao osobnim automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka, a zaustavljen je u subotu, 22. veljače oko 00.40 sati u Metkoviću. Tom prilikom vozač je odbio policijskim službenicima dati dokumente na uvid, vrijeđao ih te se pokušao udaljiti s mjesta događaja, a nakon što je uhićen i doveden u prostorije za zadržavanje pokušao je pobjeći.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici 40-godišnji vozač je doveden na Prekršajni sud u Metkoviću.

Pokušaj ilegalnog prelaza granice

Tijekom proteklog vikenda policijski službenici Postaje granične policije Metković spriječili su tri stranih državljana koji su u dva navrata pokušali nezakonito ući u Republiku Hrvatsku.

Radi se o dva državljana Turske koji su u petak, 21. veljače u popodnevnim satima zatečena u Dubrovačkoj ulici u Metkoviću koji su, nakon što im je odbijen ulazak u RH, preko brda Predolac nezakonito ušli iz pravca BiH u RH.

Nadalje, u subotu, 22. veljače oko 3 sata policijski su službenici na makadamskom putu brda Predolac uočili državljanina BiH koji je nezakonito prešao državnu granicu iz pravca BiH u RH .

Rješenjem policijskih postaja određena im je dvogodišnja zabrana ulaska u RH.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari