Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

FOTOGALERIJA

Vrhunska zabava obilježila treću ‘Lovačku večer’ u Metkoviću

Objavljeno prije

U organizaciji Lovačkog društva Muflon iz Metkovića večeras je u restoranu ‘Adria’ održana treća po redu Lovačka večer. Brojni lovci i ljubitelji lova zabavljali su se uz ples, lovačke priče, a i bogatu tombolu putem koje je podijeljeno mnoštvo vrijednih nagrada.

Uz predsjednika Lovačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Matka Knežića, gradonačelnika Dalibora Milana, njegova zamjenika Roberta Doku te brojne uzvanike i gospodarstvenike doline Neretve, predsjednik LD MuflonŽeljko Šiljeg – Belegija nije skrivao zadovoljstvo.

Goste je zabavljala grupa Narona, a tombola je bila vrhunac večeri. Program je vodio Vinko Vuković – Liska.

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Nastava u Neretvi ostaje online osim završnih razreda srednjih škola

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ, dao je preporuke osnivačima osnovnih i srednjih škola na području županije o izmjeni načina organizacije nastave u školama u više jedinica lokalne samouprave.

Sukladno preporuci od ponedjeljka 26. travnja u dolini Neretve preporučuje se i dalje nastavu organizirati on-line, odnosno po modelu C, osim završnih razreda srednjih škola, dok se u ostatku županije preporuča organizacija nastave po modelu A.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije