Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

Preventivno-edukativna predavanja

Vožnja mopedom i motociklom

Objavljeno prije

Dana 21. svibnja 2013. godine u vremenu od 15,30 do 17,30 sati, učenicima drugog razreda Srednje poljoprivredno-tehničke škole Opuzen, te 24. svibnja 2013. godine učenicima četvrtog razreda Gimnazije Metković, održana su preventivno-edukativna predavanja na temu „Vožnja mopedom i motociklom“.

U sklopu predavanja prikazan im je tematski film i iznijeti su im podaci o stanju sigurnosti cestovnog prometa na području PP Metković. Ukazano im je i na posljedice sudjelovanja u prometu pod utjecajem alkohola i droga, te im je skrenuta pozornost na poželjnu opremu pri vožnji motociklom i mopedom. Također su upoznati i sa stjecanjem prava za upravljanje vozilom određene kategorije, te im je ukazano „Na poželjno ponašanje u prometu“.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije