Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ROĐENDAN OCA ANTE GABRIĆA

Vožena biciklijada u čast ocu Anti Gabriću

Objavljeno prije

U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks, u povodu rođendana našeg najpoznatijeg misionara oca Ante Gabrića, danas se vozila biciklijada njemu u čast.

Uz članove BK Relaks u biciklijadi su sudjelovali i članovi BK Metković te brojni biciklisti štovatelji lika i djela našeg oca Ante.

Biciklijada se vozila rutom od crkva sv. Nikole do crkva sv. Ilije, pa do rođene kuće oca Ante, te se obišlo Kladom i nazad do Trga kralja Tomislava biciklističkom stazom uz Neretvu.

Biciklijada je samo dio programa koji se u proteklom tjednu obilježava u čas oca Ante manifestacijom Dani oca Ante Gabrića.

PRIMA SE 10 OSOBA NA 6 MJESECI

Općina Kula Norinska objavila Javni poziv nezaposlenim osobama za prijavu na javne radove

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavila je Javni poziv u kojem poziva nezaposlene osobe da se prijave za javne radove. prima se 10 osoba.

– Javni poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općina Kula Norinska.
Za navedeni program traži se ukupno 10 (deset) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Krajnji rok za prijavu je 21. travnja 2021., – objavio je načelnik Nikola Krstičević.

Link na natječaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije