Ostanimo u kontaktu

IDETE PREMA ČAPLJINI ILI MOSTARU

Vozači, ne koristite rotor u Tasovčićima, idite obilaznim cestama!

Objavljeno prije

Na sastanku i razgovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina i izvođača radova tvrtke HP Investing dogovoreno je sljedeće:

Završni radovi na rotoru Tasovčići bliže se kraju, a oni sa sobom nose određena ograničenja u prometovanju novim rotorom, te se stoga mole vozači za maksimalnu strpljivost u prometu i poštivanje prometnih pravila u nadolazećem razdoblju.

Kako bi zastoji u prometu bili što manji, zamoljavaju se vozači da u nadolazećem razdoblju što manje koriste cestovne pravce koji idu kroz sam rotor, preporuča se koristiti obilazne ceste kroz naselje Nerezi.

  • Zbog izvođenja završnih slojeva tampona i asfalta u samom rotoru dolazit će do povremenih ograničenja u prometovanju za pojedine pravce, stoga se vozači mole za maksimalnu strpljivost i poštivanje prometnih pravila.
  • Prilikom izvođenja završnih radova i prometnih ograničenja, na privozima rotoru bit će postavljena prometna signalizacija o trenutnoj regulaciji prometa, pa se mole vozači da što više koriste obilazne lokalne ceste koji su naznačeni na preglednoj karti.
  • Sve je urađeno u dogovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina, koji će biti na raspolaganju izvođaču radova i ispomoći, te ujedno kontrolirati poštivanje nove prometne signalizacije do samog završetka radova.
  • Izvođač se obvezao da će alternativne pravce, pomoćne lokalne ceste, popraviti i poravnati kako bi se promet nesmetano odvijao, a radi se o cesti pored tržnice u Tasovčićima i cesti od saniranog mosta Klepci prema naselju Nerezi.

Javio je Caportal.net.

CONCEPT STORE KATE BE LOVE

Kolekcija koju nitko ne smije propustiti: Silvian Heach i Collistar make up

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U Concept store-u Kate be love predstavljena je nova jesen/zima kolekcija talijanskog modnog brenda Silvian Heach, ali ovoga puta u suradnji sa talijanskom kozmetikom Collistar. Suradnja je očarala brojne uzvanike te velike zaljubljenice u modu i kozmetiku.

Nova kolekcija predstavljena je u prekrasnom ambijentu u Concept store-u Kate be love pred zavidnom publikom. Kolekcija jesen/zima insprirana je uspješnim, urbanim ženama koje svojim stilom žele potvrditi svoj identitet. Silvian Heach donosi kolekciju u kojoj se ističe samouvjerenost te poigravanje uzorcima i bojama čime se na kraju svega ističe posebnost. Kolekcija ostaje vjerna šarenim uzorcima, oversize modelima, ali i klasičnim crnim komadima koje svaka žena mora imati. Upravo ovom kolekcijom Silvian Heach potvrđuje spretnost u zadovoljavanju ukusa svakog stila dominirajući pritom kvalitetnim materijalima poput pamuka, svile i vune.

Ovoga puta predstavljanje je bogatije za jedan poseban doživljaj gdje su sve pripadnice ljepšeg spola uživale, jer je Collistar upravo na ovom događaju predstavio novu make up paletu koja nikoga od prisutnih nije ostavila ravnodušnim. Širok izbor boja i sjenila te kvalitetni puderi i rumenila naglašavaju sve ljepote ženinog lica. Nova Collistar kolekcija kozmetike slavi inkluzivnost i različitost te ohrabruje žene da uživaju u svom identitetu.

Brand Silvian Heach, kao i Collistar svojom kolekcijom naglašava kako vjeruju da su žene kojima se obraćaju samopouzdane, odvažne, ali u isto vrijeme i ženstvene i elegantne. Novu kolekciju Silvian Heach možete razgledati u concept store-u na adresi Splitska 2 u Metkoviću, a Collistar kozmetiku pak potražiti u obližnjoj poslovnici Muller-a na adresi Splitska ulica 57.

Za sve one koji nisu nisu mogli prisustovati eventu danas, Concept store Kate be love je osigurao 20% popusta na novu kolekciju i sutra, 19. listopada.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije