Ostanimo u kontaktu

IDETE PREMA ČAPLJINI ILI MOSTARU

Vozači, ne koristite rotor u Tasovčićima, idite obilaznim cestama!

Objavljeno prije

Na sastanku i razgovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina i izvođača radova tvrtke HP Investing dogovoreno je sljedeće:

Završni radovi na rotoru Tasovčići bliže se kraju, a oni sa sobom nose određena ograničenja u prometovanju novim rotorom, te se stoga mole vozači za maksimalnu strpljivost u prometu i poštivanje prometnih pravila u nadolazećem razdoblju.

Kako bi zastoji u prometu bili što manji, zamoljavaju se vozači da u nadolazećem razdoblju što manje koriste cestovne pravce koji idu kroz sam rotor, preporuča se koristiti obilazne ceste kroz naselje Nerezi.

  • Zbog izvođenja završnih slojeva tampona i asfalta u samom rotoru dolazit će do povremenih ograničenja u prometovanju za pojedine pravce, stoga se vozači mole za maksimalnu strpljivost i poštivanje prometnih pravila.
  • Prilikom izvođenja završnih radova i prometnih ograničenja, na privozima rotoru bit će postavljena prometna signalizacija o trenutnoj regulaciji prometa, pa se mole vozači da što više koriste obilazne lokalne ceste koji su naznačeni na preglednoj karti.
  • Sve je urađeno u dogovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina, koji će biti na raspolaganju izvođaču radova i ispomoći, te ujedno kontrolirati poštivanje nove prometne signalizacije do samog završetka radova.
  • Izvođač se obvezao da će alternativne pravce, pomoćne lokalne ceste, popraviti i poravnati kako bi se promet nesmetano odvijao, a radi se o cesti pored tržnice u Tasovčićima i cesti od saniranog mosta Klepci prema naselju Nerezi.

Javio je Caportal.net.

GRAD METKOVIĆ NASTAVLJA SUFINANCIRATI ZDRAVSTVO

Potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću, vrijedan 150 tisuća kuna

Objavljeno prije

U prostorijama Ustanove za kulturu i sport jutros je potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću u 2020. godini.

Ugovor vrijedan 150.000 kuna potpisao je gradonačelnik Dalibor Milan sa gosp. Lukom Lulićem ispred Hitne medicinske službe.

Donosimo izjave, pogledajte video priloge…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije