Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

Volonterski tim GRAWE osiguranja boji prostorije Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju u Metkoviću

Objavljeno prije

Akcija u Domu

U Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju u Metkoviću članovi volonterskog tima GRAWE osiguranja danas boje zidove blagavaonice i hodnika.

Riječ je o jednoj od pet volonterskih akcija koje GRAWE osiguranje održava danas na području cijele Hrvatske. Akcija će do kraja listopada biti 18, a uređivaju se prostori i okoliš dječjih vrtića, škola, bolnica, domova za djecu, udruga za osobe s tjelesnim ili intelektualnim poteškoćama, doma za umirovljenike i skloništa za napuštene životinje. U akcijama će ukupno sudjelovati 350 osoba što je 50% zapolenika tvrtke.

Petar Bulum iz GRAWE osiguranja u Metkoviću i voditelj volonterskog tima koji danas radi u Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju u Metkoviću kaže da akcije organiziraju tamo gdje smatraju to potrebnim.

– U Metkoviću u akciji sudjeluje 17 ljudi. Ovdje su kolege iz Dubrovnika, Makarske i Metkovića. Tvrtka svake godine organizira volontiranje, uklopimo se u zajednicu, vidimo što treba zajednici, gdje nešto nedostaje, gdje možemo pomoći i biti korisni. Starački dom nas je zamolio možemo li prebojati blagavaonicu i hodnike tako da smo se javili da ćemo to odraditi – kazao je Bulum.

U fotogaleriji možete vidjeti dio ugođaja na akciji.

Marija J.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije