Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRAGOVOLJNI RAD

Volonterski centar DOBRA i ove godine dio manifestacije Hrvatska volontira

Objavljeno prije

Volonterski centar DOBRA

Volonterski centar DOBRA je ove, kao i prošle godine dio manifestacije Hrvatska volontira.

Volonteri nisu samo pomagači – ljudi koji pomažu drugom čovjeku ili društvu u cjelini, oni su pokretači i nositelji pozitivnih promjena. Volonterskim djelovanjem izlazimo u društvo, širimo vlastiti krug kontakata, razvijamo i poboljšavamo osobne, socijalne, organizacijske i profesionalne kompetencije čime izravno utječemo na osobni razvoj i veću zaposlenost.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U okviru toga organizirano je pravljenje kola sreće, igre koju namjeravaju pokloniti Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković. U aktivnosti su sudjelovali volonteri različitih dobnih skupina. Djeca su izrađivala slova, a u izradi konstrukcije pomogli su stariji volonteri.

Paralelno sa manifestacijom odvijali su se dani otvorenih vrata, tako da su svi zainteresirani posjetitelji mogli ući u prostorije udruge i volonterskog centra DOBRA, dobiti potrebne informacije o djelovanju i radu udruge i volonterskog centra, upoznati se s aktivnostima koje su provodili, ali i onima koje će se tek provoditi. Iz udruge kažu kako su zadovoljni posjećenošću povodom dana otvorenih vrata, bilo je mnogo znatiželjnih prolaznika koji su se zainteresirali za rad udruge, a oni su im dali informacije o tome kako postati volonter i kako postati dio njihove baze volontera koja broji preko 50 volontera. Uz to svi zainteresirani su dobili promotivne materijale poput brošura, priručnika o volontiranju, promotivne majice, šalice i torbe.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije