Ostanimo u kontaktu

DRAGOVOLJNI RAD

Volonterski centar DOBRA i ove godine dio manifestacije Hrvatska volontira

Objavljeno prije

Volonterski centar DOBRA

Volonterski centar DOBRA je ove, kao i prošle godine dio manifestacije Hrvatska volontira.

Volonteri nisu samo pomagači – ljudi koji pomažu drugom čovjeku ili društvu u cjelini, oni su pokretači i nositelji pozitivnih promjena. Volonterskim djelovanjem izlazimo u društvo, širimo vlastiti krug kontakata, razvijamo i poboljšavamo osobne, socijalne, organizacijske i profesionalne kompetencije čime izravno utječemo na osobni razvoj i veću zaposlenost.

U okviru toga organizirano je pravljenje kola sreće, igre koju namjeravaju pokloniti Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković. U aktivnosti su sudjelovali volonteri različitih dobnih skupina. Djeca su izrađivala slova, a u izradi konstrukcije pomogli su stariji volonteri.

Paralelno sa manifestacijom odvijali su se dani otvorenih vrata, tako da su svi zainteresirani posjetitelji mogli ući u prostorije udruge i volonterskog centra DOBRA, dobiti potrebne informacije o djelovanju i radu udruge i volonterskog centra, upoznati se s aktivnostima koje su provodili, ali i onima koje će se tek provoditi. Iz udruge kažu kako su zadovoljni posjećenošću povodom dana otvorenih vrata, bilo je mnogo znatiželjnih prolaznika koji su se zainteresirali za rad udruge, a oni su im dali informacije o tome kako postati volonter i kako postati dio njihove baze volontera koja broji preko 50 volontera. Uz to svi zainteresirani su dobili promotivne materijale poput brošura, priručnika o volontiranju, promotivne majice, šalice i torbe.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije