Ostanimo u kontaktu

RADIONICA 'KAKO ORGANIZIRATI DOGAĐAJ?'

Volonteri udruge DOBRA podučavali na osnovu iskustva s organizacijom događanja i sličnih manifestacija

Objavljeno prije

Udruga DOBRA

U prostorijama Volonterskog centra Dobra je održana radionica na temu „Kako organizirati događaj?“. Ovu aktivnost i predavanje su vodili volonteri udruge DOBRA koji su imali iskustva sa organizacijom događanja, manifestacija i sličnih aktivnosti.

Radionica je sadržavala teorijski i praktični dio. Kroz teorijski dio sudionici su imali priliku saznati više  o svim potrebnim podacima za organizaciju događaja, kao što su promocija i marketing, poboljšanje suradnje sa svim dionicima koji sudjeluju u organizaciji događaja i sl. Kroz praktični dio su imali priliku steći informacije o načinu izrade financijskog i investicijskog plana, te su im predstavljeni primjeri dobre prakse.

Radionica je dio aktivnosti projekta „AKTIVA – POZITIVA“ koji je financiran sredstvima Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, a partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Metković, Grad Metković i Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije