Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

RADIONICA 'KAKO ORGANIZIRATI DOGAĐAJ?'

Volonteri udruge DOBRA podučavali na osnovu iskustva s organizacijom događanja i sličnih manifestacija

Objavljeno prije

Udruga DOBRA

U prostorijama Volonterskog centra Dobra je održana radionica na temu „Kako organizirati događaj?“. Ovu aktivnost i predavanje su vodili volonteri udruge DOBRA koji su imali iskustva sa organizacijom događanja, manifestacija i sličnih aktivnosti.

Radionica je sadržavala teorijski i praktični dio. Kroz teorijski dio sudionici su imali priliku saznati više  o svim potrebnim podacima za organizaciju događaja, kao što su promocija i marketing, poboljšanje suradnje sa svim dionicima koji sudjeluju u organizaciji događaja i sl. Kroz praktični dio su imali priliku steći informacije o načinu izrade financijskog i investicijskog plana, te su im predstavljeni primjeri dobre prakse.

Radionica je dio aktivnosti projekta „AKTIVA – POZITIVA“ koji je financiran sredstvima Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, a partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Metković, Grad Metković i Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije