MLADI ZA MLADE

Volonteri Crvenog križa posjetili komunu u Borovcima

Povodom uskrsnih blagdana Crveni križ je sa svojim volonterima posjetio terapijsku ustanovu u selu Borovci, poznatu i kao komuna Borovci

Objavljeno 17. travnja 2014. u kategorijama: Metković, News.

komuna-borovci

Povodom uskrsnih blagdana Crveni križ je, pod sloganom “mladi za mlade”, sa svojim volonterima posjetio terapijsku ustanovu u selu Borovci, poznatu i kao komuna Borovci, te su im tom prilikom odnijeli potrepštine za svakodnevni život. Tamo su ih dočekali njeni korisnici i lijepo ih ugostili, pokazali im svoj trenutni dom, te im otkrili svoje navike i način na koji žive.

– Koliko god sam sretna što sam ih posjetila, popričala s njima, toliko sam i tužna. Njihov prazan i zbunjen pogled mislim da nikoga ne bi mogao ostaviti ravnodušnim. Živimo u vremenu koje nam nudi razne vrste poroka, u vremenu u kojem u jednom trenutku postaneš ovisnik i izgubiš sve. Oni su napravili veliki korak, odlučili prestati i sada se bore, bore se za svoje izgubljene snove, bore se za svoju budućnost. Pomozimo im, sjetimo ih se u molitvi i zahvalimo im što nam daju jednu veliku lekciju, – nakon posjeta rekla je Milena Pačić, volonterka Crvenog križa.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari